Kevät etenee hurjaa vauhtia ja ensimmäinen opiskeluvuosi on nyt takanapäin. Viikonlopun ohjelmaan kuuluui siis muuttopuuhia ja agikisat Varkaudessa. 

Kisakavereina meillä oli tällä kertaa Sanna ja Enni, sekä Varkaudesta Tuula :). Kiitos kamut kivasta päivästä!

 

Varkaudessa oli aika paljon koiria, joten omaa vuoroa odotellessa ehdin räpsiä muutaman kuvan koirakoista. Mikäli olet osunut linssiin, saat kopioida oman kuvasi käyttöösi. Muistathan kuitenkin mainita kuvan ottajan, Tessa Kokkonen. 

Amstaffi Carlo ja Saara Nieminen KSSK

Senni ja Tuija Karvinen VARPS

Zorron vuoro lähteä radalle

Vauhti päällä heti kontaktin jälkeen ja tiukka kurvi....

Ensimmäiseltä radalta harmittava hylky.

Jätkä kuunteli koko radan todella hienosti malttoi ottaa kontaktit ja rimatkin pysy ylhäällä! Valitettavasti toiseksi viimeisellä hypyllä olin myöhässä ja koira karkasi väärälle esteelle, tai itseasiassa ohjasin sen sinne itse. No ei voi muuta kuin olla tyytyväinen tähän rataan. niin hienosti se Zorron osalta meni. Minkäs teet kun itse sössii...

Luca ja Päivi LAU, A:n kontaktilla.

Luca pujottelee

Nova ja Johanna Tulonen-Tapio LAU

Toka radalla lähdössä.

.... ja käsistähän se lähti kuin nato-ohjus....

 

Osaa se oikeesti pujotellakii, kunhan malttaa...

 

Vauhti päällä!

Tokalla radalla kostautui ekan radan lellittelyt ja leikit, otettiin ns. puukolla selkää. Koira lähti täysillä käsistä ja joskus puolen välin jälkeen sain sen kiinni ja jollain tapaa kuuntelemaan. Noh, ehkä tämä oli nyt muistutus siitä, että lelupalkkaa EI kannata käyttää kisoissa ennen kuin radat on loppu... intoa sillä kuitenkin on.

Emme kuitenkaan lannistu, ensi viikolla treenataan jälleen tiukasti ja sitten viikonloppuna Joensuu kutsuu!