Jyväskylään lähdettiin yhdessä kaverini Katariinan, äitinsä Annen ja cavalier Helmen kanssa. Matka oli hauska ja extremeurheilua saatiin kokea liikenteessä ;).

Reissun päätähdet:

2104493.jpg
Turilas Zorro

2104496.jpg
ja kuvan kaunis Helmi

Näyttelyalueella järjestelyt olivat erinomaiset ja näyttelypaikalla vallitsi mukava ilmapiiri. :)
Zorroa jänskätti alkuun suuret koira- ja ihmismassat, mutta reipastui nopeasti. Agirodun ikävä yhteenotto heijastuu vieläkin Zorron käyttäytymisestä, mutta kerta kerralta poika reipastuu nopeammin.
Päivä oli samalla iloinen perhetapahtuma, sillä paikalla oli Zorron veljet Merri ja Rommi sekä Filla äiti.

2106547.jpg
Seisominen on parantunut hiljallee. Zorro malttoi olla lähes koko arvostelun ajan paikoillaan. :) Ryhtiäkin oli kuten kuvasta näkyy.

2106676.jpg
Merri (Ferdores Hi-Ho Let's Go) ja Zorro. Jonossa seisominen ahdisti Zorroa aluksi, mutta tottui sitten kuitenkin olemaan siinä.

2106690.jpg
Juokseminen on Zorron mielestä hauskinta kehässä, tässä sitä mennään vauhdikkailla askelilla. :)

Zorro menestyi näyttelyssä yli odotusten. Tuloksena oli JUN ERI/1 PU2 SERT ROP-jun! Olin itse aivan häkeltynyt pikku miehen menestyksestä!

Tuomari Wim Wellens, Alankomaat
Arvostelu: 10 months excellent young male, excellent proportions in head and body, already very balanced, very typical head, correct high ear set, scissor bite,strong short neck, straight back, well sprung ribs, excellent angulations, stands very well on his feet, very typical coat, dread-locks, enjoys being showed, very good movement.

Ferdores jengin menestys jatkui läpi päivän kun Filla äippä oli ROP ja Kennel Ferdores ROP-kasv. Onnea Mirva ja Sanna!!!

2106708.jpg
Ferdores Daa Dirlan Daa (Filla) ROP :)

2106753.jpg
Kennel Ferdores ROP-kasv. Ryhmässä oli mom and the boys eli Ferdores Hoogie Boogie, Ferdores Daa Dirlan Daa, Ferdores Hey Baba Leba ja Ferdores Hi-Ho Lets Go (Zorro, Filla, Rommi ja Merri).

2106804.jpg
Isossa ryhmäkehässä ei Zorron kanssa enää pärjätty. Poikaa alkoi jo väsyttämään, seisominen onnistui huonosti ja ihanaisten naisten hajut sekoittivat pään totaalisesti... Juokseminen oli sen sijaan ihanaa! Zorro painoi vauhdilla, hyvä jos kestin perässä ;) Musiikki ja show meininki on siis meidän jätkän juttu! :D

2106835.jpg

2106871.jpg
RYP-kasvattaja kehässä olimme kahdeksan parhaan joukossa. Pikku pojat jaksoivat hienosti esiintyä äipän rinnalla. :)

2106946.jpg
Onnittelu myös Popille (Zorrazo Bernardo) VSP!

2106974.jpg
Onnea Moccalle (Caraydan Boomerang) ja kasvattaja Kaisille valioitumisesta!

2106991.jpg
Helmi ja Katariina saivat hyvän arvostelun ja hienosti EH:n!

Kiitos kaikille seurasta, Lotalle piknikistä, Elinalle ja Eetulle majapaikasta ja Sannalle koirasta! :)

Kuvia löytyy täältä http://picasaweb.google.fi/giazorro/JyvSkyl#