Matkamme alkoi Savonlinnasta, sillä olimme viettämässä siellä serkkuni Johannan ja miehensä Jarkon häitä. Häät olivat iloiset, kauniit ja ikimuistoiset. Harmi, että jouduimme lähtemään sieltä kesken pois, sillä juna ei odota. Onnea vielä kerran Johanna, Jarkko ja Sini! :)
Simpeleen kohdalla kyytiin hyppäsi ystäväni Katri ja sitten olikin koko porukka koossa. Saavuimme Helsinkiin myöhään illalla. Zorrolla oli paljon ihmetyksen aiheita. Rautatieasema, metro ja kesäisen Helsingin ruuhkaiset kadut, äänet ja hajut koettiin reippaasti ja iloisesti! Jokaista ihmistä teki mieli moikata ja pulujen jahtaaminen oli huippukivaa!!!
Sunnuntaina lähdimme aikaisin kohti Tuomarinkartanon vinttikoirakeskusta. Tarkoituksenamme osallistua pentunäyttelyyn. Näyttelypaikalla Zorroa alkoi taas ahdistamaan isot vieraat koirat. Meillä oli onneksi runsaasti aikaa totutella näyttelypaikan hälinään, sillä kehät olivat hieman myöhässä. Pienten unien, makupalojen ja etenkin leikin kautta mieli reipastui ja jännitys kaikkosi koirasta, muttei omistajasta. ;) Espanjanvesikoiria oli neljä. Zorron kanssa samassa luokassa kilpaileva Zorrazo Santino ja nartut Zorrazo Serena ja Laronja's Disco Boogie. Tuttuihinkin törmättiin Kaisi oli esittämässä Martaa (L. Disco Boogie), sekä tutustuttiin monee uuteen perroharrastajaan. :) 
Ennen kehää leikittiin ja harjoteltiin vielä tuomarikäyttäytymistä, Kaisi oli pelottava tuomaritäti.

Sitten mentiin kehään. Tuomarina oli todella mukava Taina Nygård.

1974559.jpg
Ensin tutkittiin purenta ja muutenkin kopeloitiin. Zorro antoi tutkia nätisti, vaikkei siitä erityisemmin pitänyt.  Huom. tennispallon mahduttaminen hameen takataskuun on erittäin epäkäytännöllistä! ;)

1974572.jpg
Juokseminen sujui tosi kauniisti, vaikka katsekontakti oli välillä vähän liiankin tiivistä. :)

1974619.jpg
Seisominen onnistui hyvin, vaikka välillä ei oikein maltettu pysyä paikallaan.

1974594.jpg
Tässä on menossa edestakaisin liikkeet. Pää saatiin hetkeksi pysymään suorassa :P

1974611.jpg
Paras uros kehässä tuli voitto ja KP! Oltiin Zorron kanssa molemmat innostuneita ruusukkeista :)

1974621.jpg
Tässä juostaan lennokkai askelin kohti ROP:pia!!!!!

Olin todella yllättynyt Zorron menestyksestä! Kokemusta lähdettiin hakemaan ja saaliiksi saatiin KP, PU1 ja ROP!! :) Kiitokset koirasta Sannalle ja kuvista Katrille! ;)

Zorron arvostelu:
5kk, Hyvin terverakenteinen urospentu. Hyvä vankka pää, oikea purenta. Tasapainoisesti kulmautunut edestä & takaa. Hyvä rintakehä. Liikkuu erinomaisella sivuaskeleella ja hyvin yhdensuuntaisesti. Esiintyy hyvin.

ROP:in myötä päivä venähti pitkäksi kun odottelimme ryhmäkehiä. Ryhmäkehä oli hienokokemus, vaikka menestystä ei tullutkaan. Zorro jaksoi hienosti koko päivän!

1974640.jpg
Ryhmäkehässä oli tungosta, mutta näin siellä seisottiin.

Ilalla käytiin vielä koko porukka Foorumilla syömässä. Ruoka oli hyvää ja erityisen hienoa oli kun Zorrokin sai tulla mukaan ruokapaikkaan! Päivä oli onnistunut yli odotusten :)

Maanantaina tutustuttiin Helsinkiin ja Zorro sai todella tuhdin annoksen sosialistamista, vaikkei poikaa kaupungin melut pelottaneet.

1974651.jpg
Suomenlinnassa sade yllätti kesken piknikin.

1974653.jpg
Pose, pose :)

1974658.jpg
Zorro ja tykki

Illalla käytiin vielä shoppailemassa. Zorro nukahti Stockmannin vaaterekin alle, päivä taisi olla aika raskas. Loppuillan pientä vauvelia kannettiin sylissä. Illan viimeisessä junassa oli yksi sikeästi nukkuva espanjanvesikoira. ;)