Nyt aion antaa teille teinityttömäisen katsauksen meidän tämän hetkiseen elämään.

Tessalta loppui koulu muutama viikko sitten ja muutimme kesäksi takaisin Simpeleelle. Sehän sopii meille koirille mainiosti! Saamme viettää päivät ulkona tarhassa ja lenkkeillä runsaasti pitkin poikin metsäteitä ja sammalmättäitä. Lisäksi meillä on kotipihalla kepit MINUA varten, joten voimme leikkiä ja treenata paljon päivässä!  Tykkään noista hetkistä aivan hurjasti ja olen erittäin malttamaton odottamaan omaa vuoroani. Joskus saan sentäs olla ennen Giaa ja Zorroa, mutta useimmiten joudun vaatimaan vuoroani kovaa ja korkealta. ;) 

Kevät on edennyt viime viikkoina kohisten ja niin tekee myös savusaunan ohi virtaava joki! Ja kyllä minulla on hauskaa kun siellä voi läträtä ja läträtä ja läträtä ja sitten vaihteen vuoksi käydä mökillä uimassa ja joskus lenkillä uimassa ja sitten taas joessa uimassa ja sitten uim.... Jostain syystä joudun joskus ns. jäähylle. Mut hei haloo! Ollaanhan sitä nyt sentään vesikoiria (tosin epäilen kyllä Gian oikeutta olla vesikoira, sillä hän ei tykkää kylmästä tai likaisesta vedestä...)

Joudun kyllä aina välillä muutenkin jäähylle, sillä olen vakaasti sitä mieltä että nyt tässä laumassa arvojärjestys muuttuu! Miehet alas ja pienet tylleröt YLÖS!!! Olen kovasti yrittänyt Zorroa ohjeistaa olemaan siellä maan rakosessa ja sitten vain tarvittaessa leikkimään kanssani, mutta jostain syystä Tessa tuppaa kieltämään nämä aikeet kohtuullisen selkeä sanaisesti... Giankin kanssa kävimme pientä keskustelua, mutta totesin, että ehkä on parempi antaa hänen olla kuningattarena.....

Toukokuussa ollaan vähän reissattukin. Vappuna käytiin Varkaudessa agikilpailuissa, joissa Zorro poika menestyi hienosti! :) Minä pääsin siinä sivussa treenailemaan harjoitusesteillä. Kilpailun jälkeen mentiin juomaan "nollakahveja" Tuulan, Rommin ja Ricon luokse. Täytyy kyllä sanoa, että niiden poikien kelpaa! Leluja on enemmän kuin osaan edes laskea, siksi otinkin asiakseni laittaa pojat tossun alle ja hieman testailla lelujen kestävyyttä... Hyvin olivat kyllä vierasvaraisia, eivätkä murputtaneet vastaan.

Tällä viikolla olin Sarin kanssa ihan oikeassa päiväkodissa viihdyttämässä lapsia ja itseäni. Meillä oli tosi hauskaa kun harjoiteltiin pallonheittoa, uimista ja makkaran syömistä. Pikku ihmisiltä irtoo muuten palkka aika helposti, kantsii kokeilla ;).

Tänään vietettiin Turon 18-vuotis syntymäpäiviä. Meillä kävi vieraita ja sitten oli kaikkia herkkuja! Mukavaa menoa siis.

Mut nyt täytyy mennä, sillä valoisat päivät ja yöt pitää meikä tytytön kiireisenä. Ei kait sitä nyt kukaan jouda nukkumaan kun linnutkin laulaa yötä päivää! Tosin jostain syystä kaikki muut eivät ole tässä talossa yhtä mieltä asiasta kanssani. En ole tämän kuitenkaan antanut häiritä itseäni, sillä kyllähän sitä kaikenlaista aktiviteettia keksii itsekin ;)

Tällä kertaa heippa hei ja töpön vipatukset kaikille teille!

T. Sona, sohvi, pumpsa, töpsykkä